Blog

Uncategorized

Apa Tindakan Anda Selepas IMKK?

apa-tndakan-lepas-imkk
 

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera,

Dah seminggu IMKK Februari 2017 berlalu. Tahniah kepada anda yang menjadi sebahagian dari 4000 orang yang hadir ke Menara PGRM Cheras, Kuala Lumpur.

Punyalah besar impak yang andadapat di Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) sehinggakan ada yang buat video sehingga viral. Anda tahukan video Nazar Yamat tu kan?

Itu antara tindakan yang diambil oleh mereka yang hadir ke IMKK Februari. Tapi soalan kami, apa tindakan yang anda ambil? Adakah anda masih kekal positif atau biawak dah mula datang kembali. Atau energy anda dah kembali pudar?

mmm-aprilcn2

Kami harap-harap kan anda masih bertenaga dan masih komited memburu 101 impian anda. 3 Minggu lagi dari sekarang, anda bakal bertemu dengan Dr Azizan Osman dalam Program Millionaire Marketing Mastery (MMM).


 

Pesan Dr Azizan, pastikan anda semua komited untuk hadir kerana program MMM ini telah membantu melonjakkan bisnes terlalu ramai usahawan dan bakal usahawan dalam masa yang singkat. Kami pasti, anda tak mahu lagi berniaga kecil-kecilan dan setakat cukup makan. Dan, bagi yang belum berniaga kami yakin anda tak sabar-sabar nak mulakan perniagaan.

Jangan buang masa dengan strategi yang tidak mendatangkan hasil.

Hubungi Richworks di 016-2614439 / 016-2103090 atau Hubungi 1-300-88-2424 pada waktu pejabat. Anda juga boleh layari www.marketingmastery.com.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *