Seminar

Blog Seminar Tip Motivasi dan Inspirasi

Macamana Nak Survive? Kalau Gaji RM3000 Tapi bayar hutang lebih RM5000 sebulan!

Wanita ini nekad berhenti kerja konon nak buat bisnes online dari rumah je….tapi….. rupanya tak seindah yang dibayangkan….. =============== Menurut statistik KWSP, sehingga Mac 2018 hampir sep...

Blog Pengumuman Seminar

Reflection In Conjunction With The 10th Anniversary Of Richworks: Is It True That 90% Of Malaysians Have An Average Income Below RM5,000 A Month?

1. This is something that I read a few days ago. I’m not sure about the accuracy of the statistics but basedon my experience in handling hundreds of thousands of participants and guiding them personally, ...

Blog Seminar Tip Motivasi dan Inspirasi Video

Montage IMKK Nov 2018 | Kewangan

Blog Pengumuman Seminar Tip Motivasi dan Inspirasi Tip Pemasaran Bisnes Tip Perniagaan

Apa Akibat Tak Bayar Cukai Pendapatan?

Setiap tahun, bulan April adalah bulan yang penting. Kenapa? Bukan sebab April ni birthday korang tapi April ialah bulan untuk korang declare cukai pendapatan individu korang. Tak kira anda kerja atau bisnes, m...

Blog Seminar Tip Pemasaran Bisnes

Abang Nak Cakap Sikit Boleh!

Abang bersyukur Alhamdulillah Allah swt berikan abang kekuatan untuk berkongsi ilmu dengan 1,800 para usahawan, jutawan dan bakal jutawan di #mmmmac2018 selama 4-hari berakhir semalam. Hari pertama habis like 1...

Blog Seminar

Bukan Mak Punca Kegagalan Aku!

“Saya ada satu perasaan nak buat yang terbaik untuk mak saya. Tapi bila saya tak dapat nak buat yang terbaik saya akan jadi murung. “Awal-awal memang saya bersemangat, tapi bila saya gagal, semangat...

Blog Seminar

Buat Bisnes Bukan Sibuk Nak Glamour Je Ye.. Tanggungjawab Bisnes Owner Sangat Besar..

Buat bisnes bukan sibuk nak glamour je ye.. tanggungjawab bisnes owner sangat besar. Bisnes kita nak collect cash lepas tu simpan. Bukan belanja sesuka hati. Bisnes tak collect cash jawabnya tunggu masa nak men...

Blog Seminar Tip Perniagaan

ICM PREMIER. Fasa Baru Cabaran Bisnes Global

Benarlah bagai dikata orang lama, jika mahu mencari ilmu, biar dikuasai seantero dunia. Barulah ilmu yang diperoleh berkualiti, dan berguna buat kita. Bila sudah berguru pula, biar sepenuh hati, buat sehabis ba...

Blog Seminar

Maaf Jika Anda Tidak Gembira Kerana Kelas Habis Lambat!

Kami minta maaf dan rasa bersalah kerana terima terlalu banyak PM dari segelintir dari anda yang agak marah kerana kelas habis lewat di IMKK baru-baru ini. Cuma kami percaya kami telah usaha maklumkan di dalam ...

Blog Seminar

Ombak Tsunami Hampir 9,000 Peserta Melanda Di IMKK Mac 2018

Sudah lama tidak bertembung dengan ombak besar aura gemilang yang hebat dan menggegarkan Ideal Convention Centre Shah Alam hujung minggu lalu. Beza, memang berbeza kehangatannya setara dengan bilangan peserta y...