logo

Jurulatih Kejayaan #1 Asia, ingin berkongsi rahsia kekayaan & kejayaan di dalam perniagaan, kerjaya, kehidupan , perhubungan, kesihatan. Jika anda serius ingin mengubah nasib dan ekonomi anda dan keluarga . Sila teruskan bacaan anda....


APA ITU INTENSIF MAGNET KEKAYAAN & KEJAYAAN?


Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan adalah Program Intensif 3 hari 2 malam bersama Dr Azizan Osman. Merupakan satu-satunya Program Intensif bertaraf antarabangsa yang diinspirasikan oleh jutawan & usahawan pengasas 27 buah syarikat bernilai jutaan ringgit Richworks Group Of Companies iaitu Dr Azizan Osman.


Anda akan belajar langkah demi langkah bagaimana membina kebahagiaan dengan memahami strategi membina kewangan & pelaburan yang sistematik samada di dalam kerjaya atau perniagaan anda. Anda juga akan diajar bagaimana menarik keberkatan di dalam hidup anda.Beliau adalah pembimbing, guru, serta mentor, jurulatih kejayaan yang berkongsi untuk lebih menjana kekayaan & kejayaan.


Dr Azizan akan mengubah pandangan anda tentang wang & cara pengurusan wang dengan betul juga efektif. Teknik pengurusan wang adalah isu yang patut dipelajari oleh setiap individu.


Anda juga akan diajar untuk mengenal pasti halangan yang menyebabkan anda hidup tertekan dengan masalah duit, hutang, tekanan hidup, tension, kobocoran wang, kena tipu & tidak bahagia. Hakikatnya ramai orang yang hidup dikelilingi oleh masalah demi masa tanpa mencari punca masalah itu berlaku.Daftar Sekarang >>

Siapa Dr Azizan Osman?


1

Dr Azizan Osman

Usahawan, Penulis, Mentor Perniagaan & Pemasaran

Dr Azizan merupakan penulis buku terlaris Magnet Kekayaan & Kejayaan, Kuasai Pemasaran Rahsia Menarik Pelanggan, 21 Formula Hidup Luar Biasa, Kenapa Saya Mahu Anda Berjaya dan terkini buku Mudahnya Berniaga. Beliau juga telah bekerjasama menulis buku Beat The Curve dengan perunding motivasi bertaraf dunia, Brian Tracy yang dilancarkan di Amerika Syarikat pada Januari 2016.

Pengalaman luas beliau di dalam perniagaan, pemasaran, pengiklanan serta keusahawanan bukan sekadar terbukti berjaya membangunkan organisasi beliau sahaja, malah pengalaman itu dijadikan ilmu untuk dikongsikan bersama orang ramai di dalam bidang kejurulatihan dan pembangunan usahawan di Malaysia sejak 2008.

Sebagai pencetus fenomena baru keusahawanan terutamanya dalam kalangan bumiputera, seminar beliau yang dihadiri lebih 650,000 peserta dalam tempoh 8 tahun terbukti berjaya melahirkan ribuan usahawan dan ramai kini mencapai tahap jutawan. Fenomena ini kian membesar selepas semakin ramai yang berminat untuk menceburi bidang keusahawanan, pelaburan dan mempelajari ilmu membina kejayaan di dalam kehidupan serta meningkatkan tahap kewangan.

Seminar anjuran beliau di bawah syarikat Richworks International pernah mendapat pengiktirafan Malaysia Book of Records sebagai penganjur seminar motivasi terbesar di Malaysia.

Dr Azizan juga adalah Pengasas dan Pengerusi Eksekutif untuk Kumpulan Syarikat Richworks. Beliau berpengalaman di dalam industri pengiklanan dan perunding strategi pemasaran sejak 2001 serta mengetuai pengurusan portfolio kempen pemasaran bagi organisasi gergasi dan syarikat multinasional dalam pelbagai bidang telekomunikasi ke bidang perbankan.

Beliau turut terlibat di dalam program pembangunan dan latihan ramai usahawan di dalam organisasi beliau sebelum membuat keputusan untuk membina agensi pengiklanan berakreditasi 4A iaitu ABC Mediaworks Sdn Bhd (sebuah syarikat kumpulan Richworks) bermula tahun 2008.

Selain industri pengiklanan dan pemasaran, Richworks juga terlibat di dalam bidang pelaburan hartanah, perundingan perkhidmatan korporat, pendidikan dan latihan keusahawanan serta mewujudkan sebuah kolej pendidikan dan latihan keusahawanan bertaraf diploma untuk lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) yang beroperasi di Shah Alam, Selangor.

Beliau tidak percaya terhadap persepsi membina perniagaan yang berjaya memerlukan kelulusan tinggi kerana baginya yang bermula dari bawah, ia belum menjamin mampu membina perniagaan yang berjaya. Beliau sendiri bermula dari bawah dan kini berjaya membina perniagaan sehingga mencapai status jutawan pada 2006.

Namun beliau sangat percaya dengan pembelajaran sepanjang hayat dan sangat menggalakkan semua anak didiknya untuk menuntut ilmu kerana beliau yakin semakin tinggi ilmu yang kita ada, semakin tinggi tahap kejayaan yang boleh dicapai.

APA YANG ANDA AKAN PELAJARI DARIPADA IMKK?


 Bagaimana untuk mengenali “Ketakutan” anda serta ramai manusia lain yg mungkin menjadi penghalang utama banyak kejayaan anda.

 Bagaimana untuk hidup lebih bahagia, sihat, kaya, berjaya dan di berkati.

 Bagaimana menguasai 7 aspek kejayaan hidup anda supaya hidup anda & keluarga akan lebih berkualiti dan meningkat dengan segera.

 Bagaimana untuk mendalami lebih jelas dengan matlamat anda serta berani untuk mencapainya.

 Bagaimana untuk memaksimakan potensi diri anda dengan menguasai sikap diri anda seperti sikap mereka yang telah berjaya dalam hidup mereka.

 Mengenali jenis ketakutan manusia yang menjadi penghalang utama mereka memperbaiki hidup mereka atau mencapai apa sahaja impian mereka termasuk impian kejayaan mereka.

 Memahami Konsep 5K (Kebahagian, Keberkatan, Kesihatan, Kekayaan dan Kejayaan)
1


Daftar Sekarang >>

Siapa Layak Hadir?


 Komitmen lebih daripada 100%.

 Kuat keyakinan mesti capai apa yang mereka inginkan dengan amat yakin yang mereka mesti.

  Mempunyai matlamat yang sangat jelas.

 Tidak melayan suara negatif dalam diri atau di keliling mereka.

 Tidak ada pilihan untuk berputus asa.

 Mencari jalan untuk mencapainya dengan berilmu.

 Bertindak lebih dari biasa yang dibuatnya

 Determination / Tekad

 Sentiasa bergerak mendekati matlamatnya

Siapa Jangan Hadir?


 Orang tidak komited untuk membantu diri dalam perubahan.

 Orang yang tidak mampu meluangkan masa & usaha.

 Orang yang tidak mahu memberikan tumpuan untuk mencapai matlamat yang jelas.

 Orang tidak boleh melakukan perkara yang lebih luar biasa.

 Orang yang begitu selesa dengan kehidupan di kelilingi hutang.

 Orang yang tidak mahu berubah untuk kesenangan dan keselesaan orang tersayang.


Daftar Sekarang >>

APA KATA MEREKA YANG HADIR?Farizal Marlias

- Selebriti | Pemain Bola Sepak -


Ahyat Ishak

- Selebriti | Speaker Hartanah -


Cik Puan Nasyrah

- Usahawan -


Ayu Raudah

- Selebriti | Pelakon -

APA IMPAK SELEPAS PROGRAM?
Daftar Sekarang >>
3

Sekejap! Sebelum anda teruskan bacaan anda.... Dapatkan Ebook 50 Formula Magnet Kekayaan & Kejayaan ini....


TAWARAN EKSKLUSIF TIKET IMKK April 2017


LOKASI PROGRAM:


2

 Ideal Convention Centre (IDCC), Shah Alam

  29 April - 1 Mei 20172

2