Blog

Umum

Setiap Manusia Itu Unik & Hebat

Sebagaimana uniknya semua cap jari setiap manusia seluruh dunia yang tidak ada yang sama, sebagaimana uniknya setiap jari yang tidak sama panjang.
Itu menunjukkan betapa hebatNya Maha Pencipta yang maha mencipta setiap sesuatu, dengan keunikan serta kelainan upaya atau potensi.
Anda unik dengan cara anda tersendiri.

7 thoughts on “Setiap Manusia Itu Unik & Hebat”

 1. Sejak masuk class-class Dr Azizan banyak perubahan yang berlaku dalam hidup saya,Alhamdulilah saya sangat-sangat bersyukur di temu kan dengan Mentor yang hebat seperti Dao..terima kasih Doa,terima kasih sangat-sangat Allah SWT shj yang dapat membalasnya.

 2. Alhamdulillah.
  Dr. Azizan Osman, terima kasih kerana kembali berblogging. Setelah menyertai 2 program advance Dr. iaitu Intensive Advance Marketing Power & Intensif Jutawan Industri, saya semakin merasakan diri saya unik dengan potensi yang saya ada. Saya semakin menghargai diri sendiri dan self-sabotage semakin kurang.
  SubhanAllah, Maha Suci Allah yang menciptakan jutaan manusia dengan keunikan berbeza-beza.
  Semoga Dr. Azizan Osman semakin KAYA & BERJAYA, masuk SYURGA tanpa HISAB. Ameeen. (^_^)

 3. Alhamdulillah……
  Sekiranya kita dapat menjejaki dan menggunakan keunikan yang ada pada kita, Isha Allah sesuatu yang luar biasa akan terjadi. Tetapi kita selalu terlepas pandang hanya disebabkan minda kita sudah terbiasa dan diprogram untuk “Mana Boleh”, “Bolehkah Aku Buat Nie” atau yang parah bila minda kita mengatakan “Itu Sudah Suratan dan Tulisan Hidup Ku”
  Walaupun saya belum berkesempatan mengikuti program Dr Azizan, namun dari maklumbalas dari teman2 dan video suntingan di youtube saya dapat gambarkan betapa istimewa program Dr. Syabas! Dr Azizan.
  Mudah2an lebih ramai lagi masyarakat kita akan mendaki tangga kejayaan.
  Salam Hormat dari saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *